Geslaagde heidag schutterijbestuur

Geslaagde heidag schutterijbestuur

Op zaterdag 3 december is ons schutterijbestuur een dag ‘de hei’ op gegaan om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van onze schutterij. De heisessie vond plaats bij  ‘The Beacon’, in de haven van Wessem.

Onder leiding van Luc Wolters werden de sterke en minder sterke kanten van onze schutterij in kaart gebracht. Ook werd gesproken ontwikkelen die van invloed zijn op ons voortbestaan en de kansen die er liggen om onze schutterij verder door te ontwikkelen. Dit alles met als doel om ook in de toekomst de mooie schutterij die we nu hebben te behouden.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag die als basis dient om ons beleid naar de toekomst toe vorm te geven.

foto-heidag-2016

Receptie klaroenkorps

Receptie klaroenkorps

Op zondag 13 november nam ons klaroenkorps deel aan het mars- en concertconcours 2016 te Brunssum.

Het korps behaalde in de 3e divisie met 85,86 punten een eerste prijs met promotie naar de 2e divisie en werd tevens Limburgs Kampioen in de 3e divisie sectie blaaskorpsen.

Ter gelegenheid van deze fraaie prestatie, wordt het klaroenkorps een receptie aangeboden. Deze wordt gehouden op:

Zaterdag 10 december
19.30-21.00 uur
Gasterie ‘De Knip’, Groenstraat 1, Wessem

U bent van harte welkom om ons korps te komen feliciteren.

Bezoek Sint Nicolaas

Bezoek Sint Nicolaas

Op vrijdag 18 november heeft Sint Nicolaas de kinderen van onze schutterij bezocht. Om 19.00 uur werden de Sint en zijn zwarte Pieten ontvangen bij café De Hook. De Pieten hadden weer goed speurwerk verricht, want de Sint wist over alle kinderen veel te vertellen. Ook had de Sint voor ieder kind een leuk cadeau meegenomen.

Wij willen de Sint en zijn Pieten hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze schutterij. Tot volgend jaar!

sinterklaas-2016