Opbrengst offerblok St. Joriskapel naar goede doelen

Opbrengst offerblok St. Joriskapel naar goede doelen

Jaarlijks steekt een behoorlijk aantal mensen een kaarsje op in de St. Joriskapel aan het Van Horneplein in Wessem. Velen laten dan tevens een kleine donatie achter in het offerblok dat in de kapel aanwezig is. Een gedeelte van de opbrengst uit het offerblok wordt door de schutterij gereserveerd voor onderhoud aan de kapel. Daarnaast wordt ieder jaar een gedeelte geschonken aan goede doelen of vrijwilligersorganisaties in Wessem.

Dit jaar hebben EHBO Wessem en jongerenorganisatie Wesjo een donatie ontvangen.

De St. Joriskapel is een geschenk van de schutterij aan de Wessemse gemeenschap als dank voor haar hulp bij de organisatie van het OLS 2005. In 2008 is de kapel officieel geopend.

Sjommelmarkt 2018

Sjommelmarkt 2018

Op zondag 8 april a.s. organiseert onze schutterij haar jaarlijkse sjommelmarkt op het Markplein in Wessem. De markt duurt van 11.00 tot 15.00 uur en de entree bedraagt € 2,-. Om 11.30 uur start de verkoop per opbod.

Op deze gezellige markt worden allerhande spullen, voor ieder wat wils, te koop aangeboden door de leden van onze schutterij.

Hieronder een sfeerimpressie van de markt.

Rommelmarkt Rommelmarkt1 Rommelmarkt2 Rommelmarkt3 Rommelmarkt4 Rommelmarkt5 Rommelmarkt6

Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdag 20 januari a.s. wordt de jaarlijkse Heilige Mis voor levende en overleden leden van schutterij St. Joris gehouden in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Mis begint om 18.30 uur.

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt de Heilige Mis volledig verzorgd door leden van onze schutterij. Zo zal onder andere ons klaroenkorps de Mis opluisteren met enkele muziekwerken.

Ook wordt ons nieuwe koningspaar Lieke Peeters en Paul Roberts officieel gepresenteerd en ingezegend door Deken Maessen.