Rommelmarkt op zondag 2 april

Rommelmarkt op zondag 2 april

Op zondag 2 april a.s. organiseert onze schutterij haar jaarlijkse rommelmarkt op het Markplein in Wessem. De markt duurt van 11.00 tot 15.00 uur en de entree bedraagt € 2,-. Om 11.30 uur start de verkoop per opbod.

Op deze gezellige markt worden allerhande spullen, voor ieder wat wils, te koop aangeboden door de leden van onze schutterij.

NL Doet! Help je ons mee op 11 maart?

NL Doet! Help je ons mee op 11 maart?

Op zaterdagochtend 11 maart neemt onze schutterij deel aan ‘NL Doet!’ van het Oranjefonds.

Op deze ochtend gaan we met zoveel mogelijk vrijwilligers, zowel leden als niet leden van onze schutterij, ons verenigingsgebouw en -terrein klaarmaken voor het nieuwe schuttersseizoen. We starten om  10.00 uur met de werkzaamheden en gaan door tot omstreeks 13.00 uur.

De werkzaamheden waarmee wij in ieder geval aan de slag gaan zijn:
– grasmaaien;
– sponsorborden ophangen;
– aanplanten van de bloembakken;
– bouwhekken schoonmaken;
– diverse opruimwerkzaamheden;
– schilderen van de houten balken onder de overkapping;
– ramen voorzien van nieuwe folie;
– inruimen van de nieuwe opslagcontainers.

Iedereen die wil komen helpen is van harte welkom! Vele handen maken licht werk! Meld je bij voorkeur wel even aan bij onze contactpersoon Manita van Bergen (manton@hotmail.com / 06-30080243). Dan weten we hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten.

Wij zorgen voor een kop koffie en lekker stuk vlaai!

Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdagavond 21 januari 2023 wordt de jaarlijkse Heilige Mis gehouden voor de levende en overleden leden van schutterij St. Joris in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Heilige Mis begint om 19.00 uur.
Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt deze traditionele mis volledig verzorgd door leden van de schutterij. Zo luistert onder andere het muziekkorps van de schutterij de mis op met enkele fraaie muziekwerken.
Voorafgaand aan de Heilige Mis presenteert ons nieuwe koningspaar zich voor het eerst. Daarbij wordt onze nieuwe koning Jan Geudens geïnstalleerd. De grote vraag is nog wie er komend schuttersseizoen als koningin aan zijn zijde loopt. Daarnaast worden enkele leden officieel beëdigd en bevorderd voor hun verdiensten voor onze schutterij.
Wij nodigen u allen van harte uit en hopen u te mogen begroeten in de kerk om dit alles samen met ons mee te maken.