Sjommelmarkt Wessem

Sjommelmarkt Wessem

Op zondag 7 april a.s. organiseert onze schutterij haar jaarlijkse sjommelmarkt op het Markplein in Wessem. De markt duurt van 11.00 tot 15.00 uur en de entree bedraagt € 2,-. Om 11.30 uur start de verkoop per opbod.
Op deze gezellige markt worden allerhande spullen, voor ieder wat wils, te koop aangeboden door de leden van onze schutterij.

Heilige schuttersmis Wessem

Heilige schuttersmis Wessem

Op zaterdagavond 19 januari a.s. wordt de jaarlijkse Heilige Mis voor levende en overleden leden van schutterij St. Joris gehouden in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Mis begint om 19.15 uur.

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt de Heilige Mis volledig verzorgd door leden van onze schutterij. Zo zal onder andere ons klaroenkorps de Mis opluisteren met enkele muziekwerken.

Ook wordt ons koningspaar 2019 officieel gepresenteerd en ingezegend door de pastoor van dienst. Na afloop van de Heilige Mis is er in de kerk gelegenheid het koningspaar te feliciteren.

Wij nodigen u allen van harte uit tot het bijwonen van de Heilige Mis.

St. Joris viert St. Sebastianusfeest

St. Joris viert St. Sebastianusfeest

Op vrijdag 18 januari a.s. wordt in café De Hook te Wessem het jaarlijkse St. Sebastianusfeest gehouden voor genodigden, donateurs en leden van schutterij St. Joris Wessem.
Voor dit St. Sebastianusfeest (patroonheilige van alle schutterijen) hebben een aantal leden van St. Joris de afgelopen weken alle donateurs van vorig jaar bezocht voor de donatie van € 15,-. Hierdoor kunnen zij deze avond deelnemen aan de traditionele maaltijd van kotelet, aardappelen met bruine saus, zuidvruchten en braadworst met brood en mosterd.
Om 19.30 uur wordt gestart met het officiële gedeelte, waarna de leden en donateurs tot ca. 21.45 uur kunnen komen eten.

SONY DSC