Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdagavond 21 januari 2023 wordt de jaarlijkse Heilige Mis gehouden voor de levende en overleden leden van schutterij St. Joris in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Heilige Mis begint om 19.00 uur.
Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt deze traditionele mis volledig verzorgd door leden van de schutterij. Zo luistert onder andere het muziekkorps van de schutterij de mis op met enkele fraaie muziekwerken.
Voorafgaand aan de Heilige Mis presenteert ons nieuwe koningspaar zich voor het eerst. Daarbij wordt onze nieuwe koning Jan Geudens geïnstalleerd. De grote vraag is nog wie er komend schuttersseizoen als koningin aan zijn zijde loopt. Daarnaast worden enkele leden officieel beëdigd en bevorderd voor hun verdiensten voor onze schutterij.
Wij nodigen u allen van harte uit en hopen u te mogen begroeten in de kerk om dit alles samen met ons mee te maken.
St. Sebastianusfeest

St. Sebastianusfeest

Op vrijdag 20 januari a.s. wordt in café De Hook te Wessem het jaarlijkse St. Sebastianusfeest gehouden voor genodigden, donateurs en leden van schutterij St. Joris Wessem.
Voor dit St. Sebastianusfeest (patroonheilige van alle schutterijen) hebben een aantal leden van St. Joris de afgelopen weken alle donateurs van vorig jaar bezocht voor de donatie van € 15,-. Hierdoor kunnen zij deze avond deelnemen aan de traditionele maaltijd van kotelet, aardappelen met bruine saus, zuidvruchten en braadworst met brood en mosterd.
Om 19.30 uur wordt gestart met het officiële gedeelte, waarna de leden en donateurs tot ca. 21.45 uur kunnen komen eten.