Rommelmarkt

Rommelmarkt

Op zondag 3 april a.s. organiseert onze schutterij haar jaarlijkse rommelmarkt op het Markplein in Wessem. De markt duurt van 11.00 tot 15.00 uur en de entree bedraagt € 2,-. Om 11.30 uur start de verkoop per opbod.

Op deze gezellige markt worden allerhande spullen, voor ieder wat wils, te koop aangeboden door de leden van onze schutterij.

Dit jaar extra marktkramen vanwege de vele spullen.

Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zondag 13 maart aanstaande wordt om 11.15 uur in de Medarduskerk in Wessem de jaarlijkse heilige schuttersmis gehouden. De schuttersmis zou aanvankelijk in januari plaatsvinden, maar is uitgesteld vanwege de toen geldende coronamaatregelen.

De leden van onze schutterij kijken er naar uit om het schuttersuniform weer aan te trekken en onder begeleiding van het muziekkorps naar de kerk te marcheren.

Zoals gebruikelijk wordt de mis volledig ingevuld door de leden van onze schutterij. Het muziekkorps zal de mis met enkele muziekwerken muzikaal opluisteren.

De mis wordt tevens aangegrepen om het koningszilver, dat het afgelopen jaar volledig gerestaureerd is, te presenteren aan de Wessemse gemeenschap. Ook wordt tijdens de mis een van onze leden beëdigd tot officier en worden enkele leden in rang bevorderd.

Wij nodigen iedereen van harte uit tot het bijwonen van deze bijzondere mis.

Data inzameling oud papier 2022

Data inzameling oud papier 2022

Beste inwoners van Wessem,

Onze schutterij zorgt voor de inzameling van oud papier in Wessem. Door een nieuwe aanbesteding is het niet mogelijk geweest om de inzameldagen van oud papier op de (papieren) afvalkalender te vermelden. Op het moment dat de papieren afvalkalender naar de drukker moest was de vergunning nog niet rond en waren de data dus nog niet definitief bekend.

De ophaaldata staan wel vermeld op de digitale afvalkalender. Deze is te raadplegen via www.mijnafvalwijzer.nl en via de Afvalwijzer App.

De inzameldata staan tevens vermeld op hier op onze website.

Tot slot vragen wij uw ervoor te zorgen dat:
– het papier op tijd (18.00 uur) buiten staat;
– het papier goed gebundeld of verpakt in dozen is;
– het papier langs één kant van de weg staat (i.v.m. de veiligheid van onze ophalers)

Bij voorbaat dank voor uw genomen moeite.