Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdag 20 januari a.s. wordt de jaarlijkse Heilige Mis voor levende en overleden leden van schutterij St. Joris gehouden in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Mis begint om 18.30 uur.

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt de Heilige Mis volledig verzorgd door leden van onze schutterij. Zo zal onder andere ons klaroenkorps de Mis opluisteren met enkele muziekwerken.

Ook wordt ons nieuwe koningspaar Lieke Peeters en Paul Roberts officieel gepresenteerd en ingezegend door Deken Maessen.

St. Sebastianusfeest

St. Sebastianusfeest

Op vrijdag 19 januari a.s. wordt in café De Hook te Wessem het jaarlijkse St. Sebastianusfeest gehouden voor genodigden, donateurs en leden van schutterij St. Joris Wessem.

Voor dit St. Sebastianusfeest (patroonheilige van alle schutterijen) hebben een aantal leden van St. Joris de afgelopen weken alle donateurs van vorig jaar bezocht voor de donatie van € 15,-. Hierdoor kunnen zij deze avond deelnemen aan de traditionele maaltijd van kotelet, aardappelen met bruine saus, zuidvruchten en braadworst met brood en mosterd.

Om 19.30 uur wordt gestart met het officiële gedeelte, waarna de leden en donateurs tot ca. 21.45 uur kunnen komen eten.

SONY DSC
Foto: donateurs genieten van de traditionele St. Sebastianus maaltijd
Sint Nicolaas bezoekt Sint Joris

Sint Nicolaas bezoekt Sint Joris

Op vrijdagavond 24 november brengt Sint Nicolaas met zijn Pieten een bezoek aan de kinderen van Sint Joris.
De Sint wordt die avond om 19.oo uur verwacht in ons clublokaal Café De Hook.

Zijn alle kindertjes weer lief geweest het afgelopen jaar? En zit er voor ieder kind weer een mooi cadeau in de zak? We zullen zien wat de Sint dit jaar weer voor ons in petto heeft.

Sinterklaas afbeelding