Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Logo Rabo Clubkas

BRENG UW STEM UIT OP ONZE SCHUTTERIJ!

Ook dit jaar neemt onze schutterij weer deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Dit betekent dat alle leden van de Rabobank tussen 13 en 26 maart 2017 hun stem uit kunnen brengen op onze schutterij. Iedere stem is geld waard. Dus, hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage voor onze verenigingskast!

Hoe werkt het?
Leden van de Rabobank Peel, Maas en Leudal ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van maandag 13 tot en met zondag 26 maart 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op!
Alleen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal mogen stemmen. Als u klant bent van de Rabobank, bent u niet automatisch lid. Klanten die vóór 1 januari 2017 lid zijn geworden van de bank kunnen dit haar meestemmen tijdens de campagne.

Mogen wij op uw steun rekenen?! Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stem!

Klik hier voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne

Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdag 21 januari a.s. wordt de jaarlijkse Heilige Mis voor levende en overleden leden van schutterij St. Joris gehouden in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Mis begint om 19.15 uur.

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt de Heilige Mis volledig verzorgd door leden van onze schutterij. Zo zal onder andere ons klaroenkorps de Mis opluisteren met enkele muziekwerken.

Voor aanvang van de heilige mis zullen 2 officieren in rang worden bevorderd. Tevens wordt het schuttersschilderij van Frans van den Berg, dat in de kerk tentoon wordt gesteld, ingezegend.

Schutterij St. Joris viert St. Sebastianusfeest

Schutterij St. Joris viert St. Sebastianusfeest

Op vrijdag 20 januari a.s. wordt in café De Hook te Wessem het jaarlijkse St. Sebastianusfeest gehouden voor genodigden, donateurs en leden van schutterij St. Joris Wessem.

Voor dit St. Sebastianusfeest (patroonheilige van alle schutterijen) hebben een aantal leden van St. Joris de afgelopen weken alle donateurs van vorig jaar bezocht voor de donatie van € 15,-. Hierdoor kunnen zij deze avond deelnemen aan de traditionele maaltijd van kotelet, aardappelen met bruine saus, zuidvruchten en braadworst met brood en mosterd.

Om 19.30 uur wordt gestart met het officiële gedeelte, waarna de leden en donateurs tot ca. 21.45 uur kunnen komen eten.