Heilige schuttersmis

Heilige schuttersmis

Op zaterdag 21 januari a.s. wordt de jaarlijkse Heilige Mis voor levende en overleden leden van schutterij St. Joris gehouden in de Sint Medarduskerk te Wessem. De Mis begint om 19.15 uur.

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, wordt de Heilige Mis volledig verzorgd door leden van onze schutterij. Zo zal onder andere ons klaroenkorps de Mis opluisteren met enkele muziekwerken.

Voor aanvang van de heilige mis zullen 2 officieren in rang worden bevorderd. Tevens wordt het schuttersschilderij van Frans van den Berg, dat in de kerk tentoon wordt gesteld, ingezegend.

Schutterij St. Joris viert St. Sebastianusfeest

Schutterij St. Joris viert St. Sebastianusfeest

Op vrijdag 20 januari a.s. wordt in café De Hook te Wessem het jaarlijkse St. Sebastianusfeest gehouden voor genodigden, donateurs en leden van schutterij St. Joris Wessem.

Voor dit St. Sebastianusfeest (patroonheilige van alle schutterijen) hebben een aantal leden van St. Joris de afgelopen weken alle donateurs van vorig jaar bezocht voor de donatie van € 15,-. Hierdoor kunnen zij deze avond deelnemen aan de traditionele maaltijd van kotelet, aardappelen met bruine saus, zuidvruchten en braadworst met brood en mosterd.

Om 19.30 uur wordt gestart met het officiële gedeelte, waarna de leden en donateurs tot ca. 21.45 uur kunnen komen eten.

Speurtocht

Speurtocht

Op donderdag 29 december a.s. organiseert schutterij St. Joris haar jaarlijkse speurtocht. Het wordt een speur – wandel – puzzeltocht met extra aandacht voor vragen en opdrachten. Het accent ligt op sportiviteit en ontspanning na de kerstdagen.

Er kan gestart worden met de speurtocht tussen 18.30 en 19.30 uur bij Café De Hook, Van Horneplein 9 te Wessem. Vanaf 18.00 uur kan hier tevens worden ingeschreven voor de tocht.

Kosten voor de speurtocht bedragen € 2,- per persoon. De tocht neemt 2 à 3 uur in beslag. Bij de tussenstop wordt warme chocolademelk geserveerd (voor de ervaren speurders is er iets sterkers voorhanden). Na afloop is er overheerlijke erwtensoep.

Zorg tijdens de tocht voor meerdere zaklantaarns. Warme kleding en goede schoenen worden ten zeerste aanbevolen. Deelname is op eigen risico.
Wij hopen u te mogen begroeten op donderdag 29 december in Café De Hook.