Kinjer-OLS

Kinjer-OLS

Een fantastisch Kinjer-OLS ligt achter ons

Op dinsdag 25 juni 2019 heeft groep 6/7 van basisschool St. Medardus deelgenomen aan het Kinjer-OLS in Sevenum. Een prachtig evenement dat vooraf werd gegaan door een zeer intensieve voorbereidingsperiode. Nu we achteraf terugkijken op deze periode en het evenement zelf, kunnen we maar één conclusie trekken: het was de moeite meer dan waard!

Onze schoolschutterij St. Medardus heeft zich op 25 juni onder het toeziend oog van vele supporters uit Wessem op fantastische wijze gepresenteerd. Een jaar lang zelf geknutseld aan uniformen, instrumenten, een vaandel en bordje. En wat te denken van de zelfbedachte yell. De jury op de eretribune was onder de indruk. Les gehad in marcheren en trommen. En dat was te zien en horen. Luid en duidelijk waren de commando’s van commandante Lisa. Een natuurtalent. Een prijs was er weggelegd voor tambour-maître Fer. Vol trots werd hij tweede! Ook de mooie trommen waren de jury opgevallen. Daarvoor werd de derde prijs gewonnen.

Maar uiteraard is dit alles niet vanzelf gegaan. Geweldig was het om te zien met welk enthousiasme en plezier de kinderen een jaar lang naar het Kinjer-OLS hebben toegeleefd en –gewerkt. De medewerking vanuit de school, waar menig lesuur aan het Kinjer-OLS is besteed. De tijd die de leden van de schutterij hebben gestoken in het opleiden van de kinderen tot echte schutters. Maar ook de tijd die ouders, opa’s en oma’s en heel veel anderen hebben besteed om dit Kinjer-OLS voor iedereen tot een succes te maken! En last but not least alle sponsors die in welke vorm dan ook hulp hebben aangeboden in het afgelopen jaar.

Kortom, iedereen hartelijk dank voor de bijdrage aan een fantastisch Kinjer OLS!