Jubileumweekend 2020

Jubileumweekend 2020

In 2020 bestaat onze schutterij 425 jaar. Dit jubileum wordt groots gevierd in het weekend van 8-10 mei 2020. Op ons feestterrein aan de Hagenbroekerweg vinden in dat weekend diverse festiviteiten plaats. Het  programma ziet er als volgt uit:

VRIJDAG 8 MEI

14.00-16.00 uur: seniorenmiddag

Een gezellige muziekmiddag met een hapje en een drankje voor alle senioren van de gemeente Maasgouw. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door zanggroep ‘Biejeingeraaptj’.

Verdere informatie volgt nog…

 

21.00-01.00 uur: Q-Music Foute Party (tent open v.a. 20.00 uur)

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland.

Verdere info over o.a. entreeprijzen en voorverkoop volgt…

 

 

ZATERDAG 9 MEI

14.30-19.00 uur: Dorpsschieten en dorpskoningsschieten

Het traditionele dorpsschieten. Een jaarlijks terugkerend event waar bedrijven, verenigingen, families en vriendengroepen het in drietallen tegen elkaar op kunnen nemen. Kennis maken met een stukje Limburgse folklore in een gezellige omgeving en onder het genot van een drankje. Daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de koningswedstrijd. Wie van de deelnemers schiet de vogel af en wordt gekroond tot dorps- en jubileumkoning 2020?

 

ZONDAG 10 MEI

13.30-22.00 uur: bonds- en jubileumschuttersfeest

Het eerste bondsschuttersfeest van de Midden-Limburgse schuttersbond (MLSB) wordt in Wessem gehouden. Naast de MLSB-schutterijen zijn er in het kader van het jubileum diverse gastschutterijen aanwezig. Vanaf 13.30 uur trekt de optocht door het dorp. Het defilé wordt afgenomen op de Markt. Aansluitend zijn er diverse wedstrijden op het feestterrein. In de feesttent kan het feest losbarsten. DJ’s Job en Raoul verzorgen de warming up waarna ons vanaf 16.00 uur spetterend optreden van de band Wahnsinn te wachten staat. Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!