St. Joris sluit OLS 2018 af met zeer verdienstelijke 10e plaats

St. Joris sluit OLS 2018 af met zeer verdienstelijke 10e plaats

Op zaterdag 7 juli is onze schutterij wederom naar Raam gegaan voor de uitkaveling van het OLS 2018. De schietwedstrijd werd hervat om 11.05 uur met nog 26 schutterijen in wedstrijd. Dat het door felle zon lastig schieten was, werd snel duidelijk. Na de eerste ronde had al meer dan de helft van de overgebleven schutterijen gemist; na de tweede ronde waren er nog slechts 10 schutterijen over, waaronder onze schutterij St. Joris. Reden voor de organisatie om een pauze in te lassen van ruim anderhalf uur.

Iets na de klok van half 2 werd de schietwedstrijd weer hervat. De eerste opgave was twee rondes van 18 punten vol schieten op bölkes van 1,5 x 1,5 cm. De eerste ronde slaagden alle 10 de schutterijen daar in. De tweede ronde viel helaas het doek voor onze schutterij. Luuk Wolters en Bas Deneer lieten een bölke staan. Dat betekende einde OLS 2018 met een zeer verdienstelijke 10e plaats!

De wedstrijd ging zonder St. Joris verder op bölkes van 1 x 1 centimeter, wat voor de meeste overgebleven verenigingen een te lastige opgave bleek. Na één ronde waren er nog maar twee schutterijen over die zich mochten opmaken voor de finale: Susteren en Sevenum. Uiteindelijk waren het de schutters van Sevenum die het koelst bleven. D’n Um en de organisatie van het OLS 2019 gaan naar Noord-Limburg!

OLS kavelzaterdag 2018

Foto: teleurstelling bij de schutters van St. Joris na de uitschakeling

 

Reageren is niet mogelijk.